Wednesday , 17 January 2018
Breaking News

Poliţistul anului

Cătălin Ghimpu este declarat poliţistul anului la Iaşi. Distincţia a fost acordată nu oricând, ci în preajma Zilei Poliţiei Române. La numai 27 de ani, agentul a fost remarcat de şefii săi prin rezolvarea a nenumărate cazuri de mită. Cătălin a primit laude şi din partea colegilor săi, care spun că este cel mai incoruptibil agent pe care l-au cunoscut.

Cătălin Ghimpu are 27 de ani şi gradul profesional de agent principal. Este absolvent al şcolii de poliţie, promoţia 2012 şi în cei cinci ani de când este poliţist a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă pentru ca legea să fie respectată. Încă de la început a fost încadrat la Secţia de Poliţie nr. 8 Leţcani, ulterior a fost delegat pentru şase luni la Secţia nr. 1 din Iaşi. Cătălin Ghimpu s-a făcut remarcat în cadrul Compartimentului de Investigaţii Criminale.

Odată cu primirea acestui titlu, Cătălin Ghimpu este conştient că şi responsabilităţile sale cresc dar speră să devină din ce în ce mai bun în ceea ce face.

Titlul de poliţistul anului nu a venit oricum, ci s-a bazat pe activitatea exemplară a tânărului agent. Acesta a soluţionat nenumărate cazuri, multe dintre ele extrem de dificile.

În urma numirii, agentul principal a primit doar o plachetă de excelenţă, însă care înseamnă foarte mult pentru el. Cătălin Ghimpu speră ca activitatea sa din acest an în cadrul compartimentului să fie la fel de apreciată pentru a primi distincţii şi anul viitor. (Diana Mihai)

Click pentru a urmări ştirea video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*