Thursday , 17 August 2017
Breaking News

Iaşul are tineri cu atitudine

Recent, la Palatul Copiilor din Iaşi a avut loc prima ediţie a Concursului Educaţional Judeţean „Atitudini“. La acest eveniment-concurs au fost evaluaţi tineri competitori care au prezentat programe artistice cu tematică de atitudine civică. La competiţie au participat concurenţi de vârstă preşcolară, nivel primar, gimnazial, dar şi cadre didactice.

Copii talentaţi de vârste diferite au urcat pe scena Palatului Copiilor din Iaşi. Concurenţii s-au străduit să prezinte un program care să le pună în valoare talentul, pentru ca juraţii să le confere un punctaj cât mai mare. Unii competitori au venit la Iaşi de la peste o sută de kilometri de municipiu.

Din juriu au făcut parte personalităţi ale culturii şi valorii ieşene. Cel mai important pentru organizatori este faptul că aceşti tineri au luat atitudine faţă de nevoile tuturor. Proiectul îşi propune promovarea valorilor educaţionale, umanitare, sociale din societate.

Pentru a veni în sprijinul copiilor, al cadrelor didactice dar şi al părinţilor, în acest proiect se colaborează cu specialişti în domeniul sociologiei, psihologiei şi psihoterapiei.

Concursul face parte dintr.un proiect mai amplu, denumit „Atitudini“, care se desfăşoară pe data de 1 septembrie 2017. Organizatorii pornesc la drum optimişti că vor reuşi să se deruleze cât mai multe ediţii ale acestui concurs.Evenimentul este iniţiat de Şcoala Gimnazială „Alexandru cel Bun“ – Grădiniţa cu Program Normal Nr.21 şi Asociaţia Atitudini pentru Viaţă „Vatra Cetăţii“ din Iaşi. (Diana Mihai)

Click pentru a urmări ştirea video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*