Thursday , 17 August 2017
Breaking News

Transagropolis, centru de marketing agricol

Fermierii vor putea beneficia de consultanţă în agricultură de la specialişti chiar în incinta Centrului Transagropolis din Leţcani. Consiliul Judeţean Iaşi, împreună cu Direcţia Agricolă şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, vor crea un centru de permanenţă special pentru persoanele care nu pot ajunge în oraş.

Transagropolis va deveni un centru important de marketing agricol. Pe lângă plăţi, centru de comandă anti grindină, fermierii vor putea depune aici actele necesare pentru subvenţii. Transagropolis reprezintă un proiect menit a pune în valoare potenţialul agricol al judeţului Iaşi şi a Regiunii de Dezvoltare Nord-Est, în condiţii de concurenţă loială în raport cu produse şi servicii agroalimentare similare, din import.

Noul an vine cu veşti bune pentru persoanele care deţin ferme de animale, în special porcine, dar şi pentru producătorii de tomate. Acest centru va fi deschis în cursul săptămânii, vineri, pe data de 10 martie şi va sta la dispoziţia tuturor persoanelor care îi trec pragul. (Ruxandra Caşu)

Click pentru a urmări ştirea video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*