Thursday , 17 August 2017
Breaking News

Comunicarea strategică a adevărului

În momentul de faţă sunt oameni încrezători, oameni care aşteaptă ca lucrurile să meargă mai bine, dar nu au întotdeauna parte de ceea ce îşi doresc. Problematica adevărului, a minciunii, dar mai exact a recunoaşterii adevărului, a minciunii şi a efectelor acestora asupra oamenilor este fundamentală.

Într-o societate în care din ce în ce mai mult globalizarea îi afectează pe toţi, ştirile devin universale. Specialiştii în Comunicare spun că trebuie să ai o bază de raportare psihologică şi faptică, pentru a decela până la urmă ceea ce este bine şi ce este rău.

Sfatul specialiştilor în Comunicare pentru întreaga masă a populaţiei este să citească cât mai mult cu mintea limpede care pune la îndoială spusele formatorilor de opinie, pentru că în realitate nu se ştie cum au apărut aceşti părerologi.

Recunoaşterea adevărului devine nu numai o datorie sau o obligaţie de onoare, ci şi un aspect de trecut şi viitor. Numai cine va recunoaşte adevărul, va ştii să îl aplice şi va lupta pentru propria persoană şi interes împotriva minciunii. (Diana Mihai)

Click pentru a urmări ştirea video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*