Wednesday , 17 January 2018
Breaking News

Primarul îndeamnă ieşenii să meargă la vot

nichita-bun-april-12

Scrisoarea primarului Gheorghe Nichita către ieşeni:

„Pentru Iaşi, Uniunea Europeană reprezintă o şansă uriaşă de a păşi în viitor, o ocazie uriaşă de a ne dezvolta. În ultimii ani, Iaşul a accesat fonduri europene în valoare de mai multe sute de milioane de euro, transformându-se într-o veritabilă capitală regională. În acest moment, noi, ieşenii, împărtăşim din experienţa noastră întregii Regiuni de Nord-Est, iar fondurile comunitare au început să schimbe în bine întreaga Moldovă!

Ca primar al Iaşului, sunt mândru că oraşul nostru a arătat tuturor că putem redeveni europeni.

Iar toate proiectele USL continuă, pentru că de data aceasta avem în Cabinetul Victor Ponta un adevărat prieten al Iaşului. Prin modernizarea Aeroportului Iaşi, demararea autostrăzii Ungheni – Iaşi – Târgu Mureş, construirea Spitalului Regional de Urgenţe, vom înscrie definitiv Iaşul pe harta economică, medicală şi turistică a Europei.

Dar investim şi în marea cultură. Iaşul s-a înscris în competiţia pentru obţinerea statutului de Capitală Culturală Europeană. Nepieritoare cetate a sufletului românesc, Dulcele Târg al Ieşilor este cel care a întemeiat cultura naţională.

Ştiu că succesele de la guvernare ale PSD, ca şi rezultatele deosebite ale administraţiei ieşene au creat foarte multe invidii. Ştiu că celelalte partide au lansat o campanie de defăimare şi au inventat minciuni doar pentru a lovi în Iaşi şi în PSD. În ultimele zile, Iaşul a fost împroşcat cu noroi de către politicieni, fie ei de la PDL sau de la PNL, care acum vă cer votul.

Mai ştiu însă că dumneavoastră aţi văzut cine iubeşte Iaşul şi cine iubeşte România. Iar noi, la Primărie, arătăm respectul cuvenit Iaşului prin munca de fiecare zi, prin proiectele mari de modernizare pe care le implementăm în oraş, prin grija faţă de familiile nevoiaşe, prin dragostea faţă de copiii cărora vrem să le lăsăm un oraş modern şi european.

Iaşul are prieteni adevăraţi în echipa de europarlamentari PSD. Îl avem pe Cătălin Ivan, ieşeanul nostru, care ne va ajuta în atragerea fondurilor europene. O avem pe Ecaterina Andronescu, cel mai bun ministru al Educaţiei, care va sprijini învăţământul din Iaşi. O avem pe Corina Creţu, o adevărată doamnă a diplomaţiei europene, care va deschide la Bruxelles şi Strasbourg uşile pentru Iaşi şi ieşeni.

Sunt multe motive pentru care aş putea să vă rog să votaţi, duminică, echipa PSD. Voi repeta unul singur: suntem mândri că suntem ieşeni, suntem mândri că suntem români!

Pe 25 mai, vă rog să votaţi pentru o Românie mândră în Europa.

Al dumneavoastră,

Gheorghe Nichita

Primarul Municipiului Iaşi

Vicepreşedinte PSD“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*