Thursday , 17 August 2017
Breaking News

Mesaj de protest scris pe asfaltul din Copou

10 Mesaj de protest scris pe asfaltul din Copou (1)Pe asflatul din apropierea clădirii Academiei Române din Iași, un grup de tineri au scris în semn de protest mesajul „Primar Nichita, Iașul are prioritate?” În interiorul mesajului, aceștia au inclus o groapă care a apăruse peste noapte în carosabil.

În apropierea Corpului Facultății de Informatică al UAIC, pe carosabil stă scris mesajul „Primar Nichita, Iașul are prioritate?” O fotografie care a capturat foarte bine această manifestație a făcut încă din această dimineață înconjurul rețelelor de socializare, fiind apreciată și distribuită până acum de mai multe pagini ale organizațiilor și inițiativelor civice din Iași.

Autorii au încadrat în interiorul cuvântului  „prioritate” o groapă care apăruse în asfalt cu o zi înainte. În timp ce unii susțin că prin această formă de protest grupul face aluzie la campania „Iașul are prioritate” inițiată acum un an de Primărie, alții sunt de părere că e doar o formă inedită de atenționare a șoferilor cu privire la groapa din carosabil.

Daniel ALEXANDRESCU

Sursă foto: Adrian Serghie

One comment

  1. Nu te supara stimabile…dar groapa in cauza este de luni intregi acolo…la fel ca multe alte gropi din oras. Gropi pe care ce-i din primarie le ignora cu gratie. Inteleg ca “cineva-ul” de acolo este baiat de mingi al lui Nechita (cu “e” ca sa se oftice), insa sa dai stirea cu “alții sunt de părere că e doar o formă inedită de atenționare a șoferilor cu privire la groapa din carosabil” este cam jenant. Inseamna ca in tot orasul…un grup cu simt civic au vrut doar sa atentioneze soferii ca sunt gropi in carosabil. La fel de bine inteleg cum masina de partid exceleaza la practicile de cenzura…insa nici chiar asa. Probabil daca te-ai mai fi documentat nitel ai fi aflat ca prin oras sunt o droaie de nemultumiri inscrise pe asfalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*